Про сувенірну продукцію та її використання

Сувеніри

Як добре відомо шанувальникам нашого сайту, студентська лабораторія на те й лабораторія аби проводити дослідження та вишукувати незвичне у звичному. І сьогодні у поле нашого зору потрапила звична сувенірна продукція: https://gifter.com.ua/ від Gifter, яка своїм різноманіттям й надихнула на цю публікацію. І хоча про те, як типово використовують сувенірну продукцію з нанесеними логотипами чи написами написано досить, проте, як завжди ми запропонуємо читачам і нові ідеї та способи використання такої сувенірки. Отже.

Як зазвичай використовують сувенірну продукцію

Розпочнемо з відомих способів застосування маленьких приємних та корисних речей з логотипами чи написами користувачів. Зупинимось на найбільш розповсюджених варіантах:

  • Рекламний презент сувеніра клієнту з логотипом компанії;
  • Стилізація офіційного корпоративного заходу, наприклад, роздача напоїв у чашках з логотипом компанії;
  • Персоналізація подарунка конкретній особі;
  • Звісно ж мерч для просування бренду компанії чи продукції;
  • Так званий Welcom Pack - налагодження відносин з партнерами;

Що пропонує студентська лабораторія

Зрозуміло, що витрати на сувенір мають бути виправданими, а подарунок має бути корисним. Одним із безсумнівних прикладів корисних подарунків є флешка: https://gifter.com.ua/cat/flesh-nakopiteli/73, яка має безліч форм-факторів та є доречною майже для будь-якого випадку. Отже, необхідна умова вибору корисного сувеніра - правильна цільова аудиторія. А тепер до прикладів не тривіального застосування персоналізованої сувенірної продукції.

  • Аби ваші друзі чи родичі пам'ятали дату вашого весілля, чи дату народження, запрошення на свято можна надіслати у вигляді корисного сувеніра з датою, місцем зібрання.
  • Для стилізації вашого заходу, конференції, наприклад, надішліть учасникам заздалегідь футболки та попросіть їх одягнути на захід. Різнобарвні гості на вашому весіллі застарілий тренд, а от усі в однакових футболках здивують усіх.
  • Квест або інша командна гра, у якій гравці беруть участь у персоналізованих худі, з відповідними номерами чи QR-кодами, може мати неочікувані цікаві сюжети гри.
  • Сувенірна флешка: https://gifter.com.ua/ru/cat/flesh-nakopiteli/73 може містити файли, зображення, чи навіть демо-версію вашого програмного забезпечення, яке ви презентуєте на заході.
  • Ви можете просто знайомитися з дівчатами чи хлопцями, якщо нанесете на ваш худі QR-код вашого інстаграм-профілю чи телеграм-каналу. Таким чином можна і рекламувати ваш власний бренд чи сайт.
  • Ви власник компанії, яка працює з живими клієнтами. То чому б не нанести на одяг персоналу функції (консультант, менеджер, адміністратор чи щось схоже) кожного конкретного працівника для зручності клієнтів аби вони знали до кого можуть звертатися з тих чи інших питань.

І на завершення, наші поради студентам з використання сувенірної продукції, можливо дещо з гумором. Прийдіть на іспит у футболці з написом, на якому ви визнаєтесь у своєму ставленні до навчальної дисципліни, наприклад, - ❞Я шаленію від вищої математики❝. Або одягніть групу у однакові футболки на кожній з яких написано одне слово, але якщо стати у правильному порядку, то буде певна фраза. Експериментуйте.

P.S. Якщо маєте власні ідеї щодо використання можливостей сувенірної продукції - пишіть у коментарі. Найкращі ідеї будуть занесені у наш список.

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

STUDLAB Сообщить про опечатку на сайте