Маркетологам про онлайн-курси англійської

Englishdom

Студентська лабораторія своїм читачам і завсідникам нашого сайту час від часу підкидає корисні посилання на корисні ресурси з навчальним контентом чи сервісами, які стануть у пригоді студентам, викладача чи учням шкіл. Враховуючи, що наша цільова аудиторія переймається пошуком пристойних сайтів, що пропонують онлайн-курси англійської, маємо нагоду рекомендувати Englishdom з пристойним асортиментом курсів на будь-який смак та потребу. Не будемо тут перелічувати переваги рекомендованого курсу, краще просто самі зайдіть та оберіть собі курс до вподоби. Наша ж поточна публікація хоча і має безпосереднє відношення до вивчання англійської мови має дещо іншу мету — навчальну і ми скеровуємо цю публікацію студентам-маркетологам та навіть їх викладачам. Цікаво? Тоді до діла...

Студентам-маркетологам та їх викладачам

Саме, так. Мова про те, що викладачам дисциплін, які викладаються студентам спеціальності "Маркетинг", досить часто не вистачає креативності під час пропозиції завдань для студентів. Спробуємо допомогти. Отже, уявіть собі, що вам слід прорекламувати послугу — онлайн курси вивчення англійської мови. Від вашої креативності та не тривіального підходу до реклами залежатиме комерційний успіх таких курсів. За основу, для зручності, можна взяти той же сайт від Englishdom. Пікантність завдання полягає у тому, що пропозицій про онлайн навчання англійської в інтернеті безліч. І вони надзвичайно схожі одна на одну. Так, такі сайти як Englishdom мають свою уже сформовану цільову аудиторію, але з іншими не так усе безхмарно. Того, хто збирається вчити мову не так просто переконати. Звісно, пропонуються пробні курси, різні акції та варіації занять, але усе починається з правильної реклами, яка має привернути увагу і спровокувати потенційного слухача курсів хоча б спробувати безплатно той пробний урок.

Не тривіальне завдання

Отже, завдання: напишіть ваш не тривіальний рекламний текст для онлайн-курсів англійської мови, який би міг зацікавити потенційного шукача таких курсів. Встановимо певне обмеження на текст, наприклад, у тисячу символів без пробілів. Завдання може мати варіації. Наприклад, це можуть бути завдання для різних цільових аудиторій: дорослі люди, яким курси потрібні по роботі; студенти, які прагнуть продовжити навчання за кордоном; діти молодших класів; програмісти чи фрилансери, нарешті.

P.S. Якщо ви прочитали цю статтю й вас вона зацікавила, надішліть посилання вашому викладачу. Також ви маєте можливість тренуватися самостійно і залишити тут у коментарях, ваш унікальний рекламний текст послуги. Можливо хтось оцінить ваш талант і запропонує вам роботу, навіть.

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

STUDLAB Сообщить про опечатку на сайте