Як матраци Sleep Fly забезпечують комфортні умови для сну

Продукція популярного бренду Sleep&Fly є доступними та практичними ортопедичними матрацами, що мають високу якість. Вся продукція торгової марки конструюється з використанням класичних та інноваційних технологій, із застосуванням кількох типів пружинних блоків. Студентська лабораторія досліджувала особливості та переваги зазначеного бренду, оскільки гарний сон для успішного навчання надзвичайно важливий чинник.

Ідеальне співвідношення між ціною та якістю

матраци

Процес виготовлення заснований на дотриманні технології та використання сучасного обладнання. У хід йдуть лише якісні як натуральні, так і синтетичні матеріали. Їхній якісний рівень підтверджений сертифікатом якості, а ціни на товари значно нижчі, ніж у випадку з іншими аналогічними моделями інших компаній. приймаючи рішення купити матрац в Києві даної серії, кожен клієнт отримує найкращий результат за прийнятною ціною, не витрачаючи коштів на зайву рекламу. Виробничі процеси перебувають у стадії постійного вдосконалення, у результаті у продаж надходять ортопедичні матраци, які з високоякісних компонентів.

Високоякісне виробництво

Готова продукція є вдалим поєднанням інноваційних матеріалів і сучасних компонентів. До ключових елементів можна віднести блок пружин під назвою IQ Spring, до складу якого входять пружини особливої форми.

За допомогою даної системи в одному матраці поєднується кілька варіантів міцності та забезпечується точкова анатомічно правильна підтримка хребта. У продукції торгової марки використовується кокос, оброблений відповідно до вимог технології PoliTex. Ця процедура є армування кокосових волокон поліестеровою сіткою. Завдяки цій обставині ця сторона набуває підвищеної міцності та надійного захисту від пружин, що впливають на кокосову койру.

Технологія забезпечила суттєве збільшення терміну служби самої плити та матраца загалом.

Carbon Foam є високотехнологічним матеріалом, що є еластичною піною з пористою і комірчастою структурою. Хоча вуглецева піна має хімічне походження, вона не є токсичною і повністю безпечна для людей. Цей матеріал широко використовується в процесі виробництва матраців завдяки своїй пластичності та гнучкості. Він легко підлаштовується під всі вигини тулуба і швидко повертається у свій початковий стан. Матраци з такою піною наділені значним ортопедичним ефектом.

Якісна тканина чохлів з унікальною функцією терморегуляції

У серії Органік широко використовуються чохли, у виробництві яких використовується високоякісний матеріал Bio Cotton. Це ефективне поєднання жаккардової тканини та стрейчу. Отриманий результат має гарну міцність та високі експлуатаційні характеристики. Матеріал не скочується, не розтягується та не електризується. При цьому матеріал чохла є приємним на дотик і оснащений спеціальними аераторами, що відповідають за створення ефекту Climate Control. Волокна сплетені за особливим методом, що гарантує хороший повітрообмін та водовідведення. На таких виробах приємно спати у всі сезони та пори року.

Що стосується чохлів всіх інших моделей, то вони виготовляються виключно з якісної тканини, що пройшла обробку відповідно до вимог технології Hotmelt. Поверхня набуває неповторної м'якості, а матрац – тривалий термін служби. У тканині також є волокна мікрофібри, за рахунок яких суттєво збільшуються показники зносостійкості чохла. Моделі, що представляють серії Bonnel та Pocket Spring, можуть приємно здивувати ефектом зима-літо. Одна сторона таких виробів прошивається бавовною, а друга – вовною. Бавовні властиві хороші абсорбівні властивості, він справляється з надлишком вологи, а овеча вовна чудово акумулює тепло і поширює його по всій поверхні матраца.

Кращий вибір

Лінійка брендових матраців Sleep&Fly складається з великої кількості моделей, тому покупець має можливість підібрати модель, що відповідає всім параметрам і вимогам. В асортименті інтернет-магазину magdek.com.ua знаходяться як дуже жорсткі, так і м'які, пружинні та безпружинні вироби, що складаються з різних видів настилів та з різною кількістю шарів. Але всі ці матраци на ліжко поєднує їхня висока якість, прекрасна довговічність і незаперечний ортопедичний ефект.

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

STUDLAB Сообщить про опечатку на сайте