БЕСПЛАТНОЕ РЕШЕНИЕ ЗАДАЧ

Студентам про SMM

Студентська лабораторія має власне бачення на організацію та проведення сучасного навчання. Наша мета - сприяти зміні заскорузлих університетських методик на більше сучасні. Тому, як приклади намагаємось здійснювати аналіз вмісту навчання на основі програм та підходів, що пропонуються на освітньому ринку, який швидко реагує на потреби it-спільноти. Зовсім не дивно, що студенти ходять в університети за дипломами, а щоб отримати знання та практичні навички - записуються на курси. Сьогодні у нашому фокусі будуть курси smm та їх змістовне наповнення.

Чому саме SMM?

Як годиться, спочатку слід визначитися з термінологією. Якщо у вас виникає до цього часу питання про SMM - що це і де та як застосовується, то абревіатура з англійської: Social media marketing або простіше - маркетинг у соціальних мережах. Актуальність використання соціальних спільнот для просування товарів чи брендів визначається тим, що дуже просто зібрати цільову аудиторію, це по-перше. А по-друге, надзвичайно просто здійснювати таргетинг: адресне спрямування за місцем проживання чи інтересами аудиторії.

Пошукайте в університетських програмах слово SMM. Скоріше за все ви не знайдете його там. А якщо й знайдете, то це буде або згадування або визначення. А от практичні знання вам можуть передати тільки фахівці-практики, таргет навчання на курсах з якими спрямований на бізнес, стартапи та просування продаж у соціальних мережах. SMM-технології передбачають використання не тільки використання інструментарію соціальних мереж, а й соціальний та психологічний фактор просування бізнесу. А це уже на межі певного мистецтва, інтуїції та, навіть, харизми. Тому чим більше буде у тих, хто опановує SMM буде спілкування з різними фахівцями - тим краще аби зібрати та накопичити трюки та лайфхаки.

А якщо більш конкретно?

Зазначимо, що студенти, як ніхто інший розуміються на соціальних мережах: мають свою спільноту для старту, знають функціонал та термінологію. Тому їм простіше опановувати методики SMM. Але усе ж таки наведемо деякі приклади того, на що слід звертати увагу під час просування бізнесу у соціальних мережах, щоб було більше розуміння про те, чому навчають на курсах SMM.

  • Визначення вікових меж цільової аудиторії.
  • Дослідження часового розподілу активності у соцмережах різних цільових аудиторій.
  • Правила побудови рекламних оголошень.
  • і так далі ...

Аби дізнатися більше, записуйтесь на курси до CreativeSMM.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы , чтобы оставить или оценить комментарий.

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

STUDLAB Сообщить про опечатку на сайте