Як ти вивчаєш англійську мову?

Студентська лабораторія відзначає постійне зростання попиту на вивчення англійської мови у студентському середовищі. Більш того, маємо констатувати сумний факт - студенти однозначно віддають перевагу курсам, а не штатним заняттям у навчальних закладах. На наше запитання, чому курси з англійської продуктивніше ніж уроки англійської в університеті, майже завжди отримуємо відповідь: в університеті заняття для оцінки в заліковку, а на курсах - для отримання конкретних знань. Так повелось здавна і не змінюється до сьогодні попри усілякі реформи університетської освіти.

У чому переваги курсів англійської

Почнемо з конкретного прикладу. Просто зайдіть на сайт будь-якого університету, знайдіть там у вільному доступі робочі програми курсів англійської й ви зрозумієте, що вони розраховані на певний середньостатистичний, так званий - лікбез і середнього студента. А от якщо ви бажаєте досягти рівня B2 та маєте намір навчатися в іноземному виші, то вам слід опанувати рівень Upper-Intermediate в школі Smile School за оптимальний час під керівництвом кваліфікованих викладачів, а не розраховувати на ваш виш. Спробуємо узагальнити переваги курсів над звичайними заняттями у вашому навчальному закладі:

  • індивідуальна адаптація навчання під ваш рівень та здібності;
  • сучасні просунуті методики, такі як Callan-занурення у навчання;
  • можливість онлайн-навчання з використанням сучасних технічних засобів;
  • авторські курси, оригінальні навчальні матеріали;

Ну і на додачу: якщо ви обираєте онлайн курс в Smile English School за посиланням, то після проходження початкового тестування, незалежно від вашого початкового рівня, отримаєте змогу доєднатися до навчання з зануренням за методом Callan одразу. Більше про метод Callan читайте за наданим тут посиланням.

Наше опитування

На те ми й лабораторія, аби проводити опитування. Тому пропонуємо нашим відвідувачам залишити у коментарях ваше ставлення до вивчення англійської мови у вашому навчальному закладі, або розповісти нам як ви опановували мову: 1) у школі чи університеті; 2) з репетитором; 3) на курсах; 4) самотужки. Також можете навести аргументи чому ви обрали той чи інший спосіб вивчення мови.

Зайдите как пользователь, чтобы оставить или оценить комментарий.

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

STUDLAB Сообщить про опечатку на сайте