БЕСПЛАТНОЕ РЕШЕНИЕ ЗАДАЧ

Найкращі портативні колонки: рейтинг 2023 року

Справжнім меломанам потрібне якісне звучання. Без портативних колонок тут не обійтися, але й вибір девайсів дуже великий. Критеріїв вистачає: автономність, потужність, рівень водонепроникності, дизайн. Якій моделі віддати перевагу, як знайти компроміс?

Для вас ми підготували рейтинг найкращих колонок незалежно від приналежності до певної категорії.

Sonos Roam

Очолює рейтинг бездротова модель вартістю 11500 грн. Модель характеризується компактними розмірами та невеликою вагою. Sonos Roam має відмінний захист від вологи та пилу, заряджати гаджет можна різними способами. Присутній FM-радіоприймач та інтерфейси AirPlay, NFC, Wi-Fi. Колонка може працювати до 10 годин без підзарядки.

Bose SoundLink Revolve II

Модель, яка забезпечує справжній 360-градусний звук. Якщо ви поставите її в центр кімнати, то в будь-якій точці отримаєте однаково якісне звучання. Потужний акумулятор забезпечить до 13 годин автономної роботи, і не за рахунок басів: вони звучать саме так, як потрібно. Модель сумісна з більшістю мобільних платформ. Придбати такі портативні колонки в Харкові можна за ціною від 8000 грн.

JBL Xtreme 2

Стильна класика вагою 2,4 кг, мрія меломанів. Підтримує до трьох джерел звуку, має вологозахист стандарту IPX7. Підвищена автономність (до 15 годин безперервного звучання) робить цю модель ідеальною для використання на природі. Для зручності переноски до комплекту поставки входить ремінь. Функція павербанку також присутня, що в наші часи є вагомим плюсом.

Портативні колонки

JBL Pulse 4

З цією моделлю можна без зайвих зусиль освоїти професію диск-жокея: JBL Pulse 4 має яскраве підсвічування в стилі світлового шоу. Світломузикою можна керувати зі смартфону, підбираючи кольори та навіть світлові візерунки. Автономність на рівні попередньої моделі, до 12 годин звучання, а час зарядки не перевищує 3,5 години. Вологозахист стандарту IPX7 дозволить гаджету пережити тимчасове занурення у воду на глибину до 1 метра.

HOCO BS5

У сегменті портативних колонок бюджетного рівня варто звернути увагу на модель HOCO BS5 вартістю від 500 грн. Це мініатюрний пристрій, який без проблем сховається в кишені. При цьому потужність гаджета в 6 Вт достатня для комфортного прослуховування музики протягом 6 годин. Присутнє світлодіодне підсвічування, є можливість роботи від USB.

Mi Portable Bluetooth Speaker

Ще одна бюджетна модель (950 грн, вага близько 200 г) з об’ємним звуком непоганої якості. Мінімалістичний дизайн навряд чи можна вважати недоліком. Колонка має мікрофон з шумозаглушенням, а батареї ємністю 2000 мА·г вистачить на 10 годин безперервної роботи.

Отже, вибір портативних аудіодевайсів доволі широкий. У відповідному каталозі сайту Алло в Харкові представлено близько 90 брендів, серед яких є як відомі виробники акустичної техніки, так і noname вироби. Ми радимо віддавати перевагу виробам популярних брендів, хай навіть вони коштують дещо більше.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы , чтобы оставить или оценить комментарий.

Онлайн всего: 11
Гостей: 11
Пользователей: 0

STUDLAB Сообщить про опечатку на сайте