БЕСПЛАТНОЕ РЕШЕНИЕ ЗАДАЧ

Студентам про піропатрони

Студентська лабораторія, як завжди, скеровує свої матеріали цільовій аудиторії - студентам різних спеціальностей. Не так часто, але інколи, ми не забуваємо і про студентів технічних спеціальностей, зокрема, автомобілістів, механіків. Ну, правда, не тільки математика є проблемою у студентів. Тим же автомобілістам теж потрібно знаходити собі актуальні та практичні теми дипломних та випускних робіт. Зазвичай, на кафедрах їм пропонують типізовані теми, які націлені на наукові інтереси керівника диплома, а це не завжди корелює з інтересами студентів. Отже, сьогодні запропонуємо цікаву тему автомобілістам і, навіть, фізикам чи прикладним механікам. А мова піде про подушки безпеки та дослідження їх можливостей.

Зазвичай, дипломні робота містить практичну частину. І тут можна скористатися тим, що піропатрони для подушок безпеки можна придбати для своїх експериментів. Наприклад, піропатрони у ремені безпеки: https://airbag-shop.com.ua/ua/katalog/piropatrony-v-remeni-bezpeky мають прийнятну ціну, навіть для студента, який не отримує стипендію. І у якості розробки на захист можна створити стенд для випробування цих піропатронів у дії. Можуть бути також і варіації з піропатронами у кермо https://airbag-shop.com.ua/ua/katalog/piropatrony-v-kermo та тими що вбудовані у торпеду авто: https://airbag-shop.com.ua/ua/katalog/piropatrony-v-torpedo. Безумовно, у продажу є й готові стенди, але тим же студентам випускних курсів під силу зібрати такий стенд самостійно. Це може бути навіть колективна дипломна робота, коли працює певна команда. Такий варіант теми можна вважати ідеальним, тому що ваша кафедра буде тільки за - оскільки стенд після захисту залишиться на кафедрі, а ваша робота буде оцінена оцінкою відмінно. Більш того, у подальшому, цей стенд зможуть використовувати й інші студенти для проведення досліджень.

А якщо на кафедрі є швидкісна відео-камера, то у вас будуть на захисті просто фантастичні відео демонстрації різних конструкцій, місць розташування чи схем підриву піропатронів на вашому стенді.

Що можна досліджувати з піропатронами

  • Чутливість датчиків, які вмикають піропатрон.
  • Ідентифікацію хибних спрацювань датчика та піропатрона.
  • Оптимізацію розташування подушок та конструкції.
  • Швидкість детонації піропатрона.

Що можна вивчати на такому стенді

Ваша розробка може використовуватися і у навчальному процесі для:

  • Вивчення будови і принципу роботи подушки безпеки;
  • Вивчення конструкцій ременів безпеки;
  • Комбінований ефект від застосування ременів і подушок;

P.S. Не забудьте про правила безпечного використання піропатронів та отримайте відповідні дозволи.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы , чтобы оставить или оценить комментарий.

Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0

STUDLAB Сообщить про опечатку на сайте