БЕСПЛАТНОЕ РЕШЕНИЕ ЗАДАЧ

Пошукові тренди в Україні в кінці навчального року

З кінця весни і на початку літа в Україні вирує зовнішнє незалежне оцінювання. Усі засоби масової інформації регулярно повідомляють про перебіг іспитів для майбутніх абітурієнтів. Типово у новинах повідомляється про кількість тих, хто записався на складання того чи іншого предмету, порівнюється кількість учасників у поточному році з минулими роками. Як правило, після того чи іншого іспиту інтернет обговорює завдання та виявлені помилки чи неоднозначності. Слід зазначити, що трафік на освітні сайти у цей період значно зростає. Ми можемо робити такий висновок, навіть на прикладі сайту студентської лабораторії.

Змінюються також і тренди у запитах користувачів. Якщо початок весни характеризувався запитами про те, де і як тренуватися та готуватися до ЗНО, то під час проходження ЗНО та перед початком його частіше шукають правильні відповіді та тести. Дехто з не дуже порядних власників сайтів намагається скористатися цим і викладає на сайтах для збільшення трафику фейкові відповіді до тестів, які начебто будуть у поточному році. Насправді такі провокативні відповіді чи завдання можуть нанести значну шкоду тим, хто повірить у справжність цих відповідей. Будьте уважні, аби потім не жалкувати.

Запити про ЗНО після завершення здачі змінюються запитами про пошук навчального закладу для подачі документів. Абітурієнтами та їх батьками вивчаються спеціальності та їх змістовне наповнення. Також шалено шукають прохідні бали за результатами ЗНО у той чи інший навчальний заклад. А ось коли оголошуються результати ЗНО і стає зрозуміло хто які бали отримав і на що може розраховувати, у тренді пошукових запитів домінує запит «освіта без зно». Ймовірно він надходить від тих, хто не отримав достатні бали, чи не складав ЗНО взагалі з тих чи інших причин чи міркувань.

Огляд пошукових трендів складено за статистичними даними студентської лабораторії «studlab.com» і вони будуть корисні веб-майстрам та сео-спеціалістам, які займаються просуванням освітніх сайтів.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы , чтобы оставить или оценить комментарий.

Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0

STUDLAB Сообщить про опечатку на сайте